Keuren van reddingsmaterialen (solas)

Uw Veiligheid Is Onze Zorg!
Het keuren van een reddingsvlot is geen amateuristische aangelegenheid. Jacobs Lifesaving garandeert u professionele en kwalitatieve service van uw reddingsmiddelen.  Service waar u op kunt rekenen en door bevoegde medewerkers uitgevoerd.  Onze service is goedgekeurd belangrijke marine autoriteiten zoals: Nederlandse Scheepvaart Inspectie, ClassNK, RMRS en  voorzien van ISO 9001:2008.

Jacobs Lifesaving vereist dat alle service medewerkers regelmatig getraind en gecertificeerd worden om de door de fabrikanten gestelde procedures te volgen. We zijn geautoriseerd om meeste Aziatische vlotten en andere opblaasbare reddingsmiddelen te keuren.

Zoals u weet is efficiëntie van groot belang. We staan voor u klaar wanneer uw schip  aanmeert en brengen doorgaans binnen 12-24 uur uw uitrusting in perfecte staat weer aan boord.

Waarom laat u uw reddingsvlot keuren?
Uw reddingsvlot is misschien wel het belangrijkste reddingsmiddel aan boord. Het is ontworpen, getest en goedgekeurd om uw veiligheid te garanderen wanneer u uw schip moet verlaten. U moet erop kunnen vertrouwen dat deze altijd werken. De enige manier om dat de doen is deze jaarlijks te laten keuren door een geautoriseerd station.  Hier werken getrainde en gespecialiseerde medewerkers  die  ervoor zorgen dat u onbezorgd kunt werken.

Waarom kiezen voor Jacobs Lifesaving?
• Snelle service met 24/7 mentaliteit
• Persoonlijke behandeling
• Eerlijke service voor een eerlijke prijs