Keuren van reddingsvlotten (jacht)

Uw reddingsvlot is misschien wel het belangrijkste reddingsmiddel aan boord. Het is ontworpen, getest en goedgekeurd om uw veiligheid te garanderen wanneer u uw schip moet verlaten. U moet er met een gerust hart op kunnen vertrouwen dat deze werkt. De enige manier om dat de doen is deze driejaarlijks te laten keuren door een geautoriseerd service station. Hier werken getrainde en gespecialiseerde medewerkers die ervoor zorgen dat u onbezorgd kunt varen.

Voor de keuring van uw reddingsvlot bent u bij Jacobs LifeSaving aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het keuren van diverse merken reddingsvlotten. Hierdoor hebben wij de juiste vervangingen en gereedschappen in huis. We verzorgen de keuring voor alle merken reddingsvlotten.

We verzorgen uw totale keuring en voorzien uw vlot van een certificaat waarmee u kunt aantonen dat uw vlot goedgekeurd is. We inspecteren uw reddingsvlot volledig en laten niets aan het toeval over. Het gaat hier tenslotte om uw veiligheid!

In de maanden september tot en met november kunt u op afspraak aanwezig zijn bij het openen van uw reddingsvlot. U krijgt dan onder het genot van een kopje koffie enige uitleg over de werking van uw vlot. Dit heeft als voordeel dat u weet wat u aan boord heeft en hoe u het reddingsvlot dient te gebruiken in geval van nood.

Ons servicestation is goedgekeurd en wordt jaarlijks gecontroleerd door de Nederlandse Scheepvaart Inspectie. Wij verzorgen ook garantiewerk voor Plastimo.
De kosten voor de inspectie van uw reddingsvlot zijn €187,55 incl. BTW, en excl. alle eventuele vervangingen die gedaan moeten worden.

Wanneer u uw vlot gedurende het winterseizoen laat keuren bieden we de mogelijkheid het voor u op te slaan. U hoeft niet onnodig met het vlot te sjouwen en het staat u niet in de weg.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

We ontvangen u graag in onze werkplaats !